دسر کدو حلوایی سرزمین مادری

 

مواد لازم‌:

  • کدو حلوایی  ۱ کیلوگرم
  • شکر ۲۰۰ گرم
  • گردو پودر شده ۵ قاشق غذاخوری
  • کره ۵۰ گرم
  • زرشک ۳ قاشق غذاخوری
  • دارچین
  • زعفران کمی


طرز تهیه: 

  • فر را با ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • کدو حلوایی را به صورت حلقه ای برش بزنید و پوست آن را بگیرید.
  • قطعات کدو حلوایی را در ظرف مخصوص فر ( مقاوم به حرارت ) چیده و روی آنها شکر بریزید.
  •  درب ظرف را پوشانده و در طبقه وسط فر به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار دهید.
  • در مدت زمان پخت کدو٬ در ظرف کوچکی کره٬ زرشک٬ زعفران و یک قاشق مرباخوری شکر را مخلوط کرده و روی حرارت کم قرار دهید به طوری که زرشک ها کمی نرم شود.
  • کدوهای پخته شده را در ظرف مناسبی چیده و روی آن ها را با پودر گردو٬ زرشک و دارچین تزیین نمایید.

 

 

پیشنهاد سرآشپزان:

  • در صورت تمایل می توان برای تزیین دسرها از پودر بادام یا نارگیل یا ... استفاده نمود.
  • در صورت تمایل می توان کدوها را در ماهیتابه در بسته روی حرارت ملایم پخت.
  • مقدار شکر را می توان با توجه به ذائقه افراد کم و زیاد کرد. 

 

سرآشپزان امیدوارند طعم دلپذیر دسر کدو حلوایی را پسندیده و لذت ببرید.

+ نوشته شده در  Sun 8 Feb 2009ساعت   توسط سر آشپزان  |