X
تبلیغات
دایره المعارف آشپزی - کدوحلوایی پلو

کدوحلوایی پلو اروپای مرکزی

مواد لازم‌:

  • برنج ۳ پیمانه
  • کدوحلوایی ۶۰۰-۷۰۰ گرم
  • گوشت چرخ شده ۲۰۰ گرم
  • پیاز کوچک ۱ عدد
  • سیر ۲-۳ حبه
  • زردچوبه، نمک و فلفل
  • ادویه کاری و دارچین دلخواه
  • روغن به مقدار لازم 


طرز تهیه: 

  • کدوحلوایی را پوست کنده و به صورت قطعات ریز یک تا دو سانتیمتری خرد کنید.
  • پیاز و سیرها را رنده کنید.
  • گوشت چرخ شده را همراه با پیاز و سیر رنده شده، کمی نمک و فلفل و زردچوبه، و در صورت تمایل ادویه کاری و دارچین مخلوط کرده و خوب ورز دهید و از آن کوفته های ریزی تهیه کنید.
  • دو تا سه قاشق عذاخوری روغن در ماهیتابه ریخته و قلقلی ها را در آن بچینید و با حرارت ملایم کمی سرخ کنید.
  • کدوحلوایی های خرد شده را به قلقلی ها افزوده و کمی دیگر با حرارت ملایم سرخ کنید و با نصف لیوان آب و کمی زعفران و نمک و فلفل مخلوط کرده بگذارید چند جوش بزند به طوری که آب آن نصف شود.
  • برنج را آبکش کرده و ته ظرف مورد نظر٬ کمی آب و روغن ریخته و یک سوم از برنج را در ظرف بریزید.
  • نصف مخلوط قلقلی ها و کدوحلوایی را روی برنج ریخته و با یک سوم از برنج روی مواد را بپوشانید.
  • بقیه قلقلی ها و کدوحلوایی را روی برنج ریخته و مابقی برنج را روی مخلوط بریزید.
  • آب مخلوط قلقلی ها و کدوحلوایی را با روغن مخلوط کرده و روی برنج داده و پلو را دم نمایید.

 

 

 

پیشنهاد سرآشپزان:

  • در صورت تمایل می توان از ادویه کاری و دارچین جهت تندی و خوش طعم شدن پلو استفاده نمود.
  • می توان به جای گوشت چرخ شده از مرغ یا گوشت خرد شده استفاده کرد.
  • می توان این غذا را بدون گوشت تهیه نمود.
  • استفاده از سیر له دلخواه می باشد.

 

سرآشپزان امیدوارند طعم لذیذ و خوش کدوحلوایی پلو را پسندیده و لذت ببرید.

+ نوشته شده در  Sun 23 Nov 2008ساعت   توسط سر آشپزان  |